Carotare si taiere beton armatDurachemicals

Carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire beton HTC, frezare beton HTC, scarificare beton HTC, sablare pardoseala beton HTC Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice. Stabilizatoare rosturi pardoseala beton.
Fixare si Ancorare chimice – Găuri tehnologice pentru fixarea utilajelor industriale

Durachemicals este specializata in perforarea betonului prin carotare dimantata cu diamtere mici pentru ancore chimice – CAROTARII EXACTE TRASATE CU LASERUL

Carotarile dimantate cu diametre mici sunt foarte solicitate la extinderea de structuri noi ale cladirilor, la adaugare de structuri de rezistenta suplimentare, la montajul unor echipamente, utilaje grele sau la montajul structurilor metalice pe beton armat, carotarea dimantata cu diametre mici a devenit din ce in ce mai populara pentru capacitatea de a trece prin armaturile din beton, pentru viteza mare de executie si pentru precizia gaurilor din beton. Durachemicals dispune de gama completa de masini de carotat si consumabile diamantate specializate in acest tip de perforare a betonului prin carotare.
Perforarea betonului prin carotare dimantata cu diamtre mici 12-40 mm pentru ancore chimice, ancore mecanice, fixari chimice.

ARTA SI PRECIZIE OFERITA DE VASTA EXPERIANTA A PERSONALULUI DURACHEMICALS.

CAROTARE DIAMANTATA BETON ANCORE CHIMICE

Perforarea betonului prin carotare dimantata pentru acorarea chimica HILTI a bucselor HILTI, tijelor filetate, armaturilor sau a buloanelor. Pentru executarea acestui tip de lucrari este nevoie de o vasta experienta si specializare in domeniu, carotarea dimantata in beton cu diametre mici 12-40mm, echipamente profesionale cu viteza de rotatie foarte mare HILTI, burghie diamantate de inalta calitate. In functie de solicitarile din caietul de sarcini sau proiect, caracteristicile tehnice ale fixarii chimice HILTI de ancorare chimica.

Procedeu de realizare prin carotare dimantata de mici dimensiuni 12-40 mm: se realizeaza trasarea gaurilor conform plan dispunere gauri proiect cu ajutorul laserului, realizare gaura in beton prin carotare dimantata, spalarea cu jet apa, curatarea prin prelucrare mecanica a gaurii din beton (perie rotativa), aspirarea gaurii, introducerea materialului pentru fixare chimica HILTI in proportia prestabilita in caietul de sarcini sau producator, montarea tijelor filetate sau a bucselor HILTI cu filet la interior, asteptarea timpului de intarire recomandat de catre producatorul ancorelor chimice HILTI inclusiv procedeul de realizare al ancorelor chimice se va corela cu recomandarile producatorului de fixari chimice HILTI si personalul de specialitate.

Trasarea si pozitionarea carotarii dimantate cu diametre de mici dimensiuni 12-40 mm este determinant in cazul fixari utilajelor grele, structure metalice cu gauri prestabilite, orice abatere peste marja stablita poate face dificila sau imposibila fixarea prin procedeul de ancorare chimica sau ancorare mecanica.

Gauri tehnologice pentru montaj utilaje

Pentru realizarea gaurilor tehnologice pentru motarea utilajelor compania Durachemicals utilizeaza proceduri si combinatii optime de masini pentru carotare dimantata fixata de pardoseala din beton armat cu dispozitiv de fixare vacuum. Prin dispozitivul cu vacuum evitam gaurile in pardoseala de beton care se realizeaza in mod obisnuit la un dispozitiv clasic, utilizarea de consumabile diamantate optime si personal specializat cu vasta experienta face ca noi compania Durachemicals sa fie prima optiune a Dumneavoastra pentru realizarea gaurilor tehnologice, fixari si ancore chimice pentru montarea de utilaje industriale.

Avem echipe dedicate care sunt implicate în realizarea ancorelor de uz general, personalul DURACHEMICALS este instruit de producătorii de sisteme de fixare precum: Hilti, Sika, Fischer, Duckbill, EJOT etc.

Pentru a obține servicii premium, compania DURACHENICALS oferă un Buletin de testare GRATUIT PENTRU FIXAREA CHIMICĂ, realizat de personal calificat cu tehnologie de ultimă generație, parametrii generați de computer.

APLICAȚIILE ANCORELOR CHIMICE:

Structuri istorice filetate

bara pentru semne / usi

Șuruburi de ancorare pentru șine

Ancore de bază pentru mașini

scrimă

Realizate pentru a stabili puterea ancorelor și elementelor de fixare noi și existente. Există mulți factori care pot afecta rezistența și durabilitatea șuruburilor pentru ochi, șuruburile de ancorare, ancorele și șuruburile din rășină. Acest serviciu permite diagnosticarea precoce a problemelor potențiale de rezistență sau a defectelor de remediere. Este esențial să evaluați siguranța elementelor de fixare, în special a celor care poartă sarcina sau au un element de siguranță ridicat, cum ar fi ancorele de rășină și ancore pentru poduri / panouri aeriene. Echipamentul nostru de testare hidraulică poate transporta o încărcătură de până la 320kN.

Puține lucruri sunt mai importante în construcția betonului decât alegerea ancorei adecvate și a tijei de ancorare pentru aplicația dumneavoastra. Asocierea potrivită afectează performanța, rentabilitatea și productivitatea.

  • Timp mare de aplicare chiar şi la temperaturi ridicate
  • Aceleaşi caracteristici şi în cazul utilizării în găuri perforate cu diamant
  • Fără forţe de expansiune în beton – permite distanţe mici faţă de margini şi între axe
  • Fixări cu performanţe ridicate în beton a tijelor de ancorare, bucşelor cu filet interior şi barelor de armătură
  • Utilizabil şi în cazul găurilor perforate cu diamant
  • Optim pentru ancoraje cu diametre şi adâncimi mari, la temperaturi ridicate ale mediului înconjurător (timp mare de aplicare)
  • Fixări performante în beton fisurat şi aplicaţii seismice
  • Fixarea de structuri metalice, maşini, sisteme de transport şi protecţie la impact, sisteme de depozitare, pereţi antifonici

Ancorarea chimică este o metodă de fixare în care o inserție metalică este lipită de beton. La Hilti avem două tipuri de ancore chimice, Epoxy Resin și Adezivi Hybrid, concepute pentru a oferi instalatorului o mai mare flexibilitate în funcție de aplicație.

Reparatii beton

Avem echipe dedicate care sunt implicate în reparatii de remediere. Echipele sunt complet instruite de producatorii urmatoarelor produse: SIKA, BASF, HILTI etc.
Materiale de set rapid – Ciment hidraulic avansat, performant, care asigura rezistenta structurala într-o ora. Non-contractie si rezistenta superioara la atacul chimic.
Ciment All – O chit polivalent, cu rezistenta mare, de înalta rezistenta. Aceasta poate fi folosita pentru vopsire si ancorare, chituire industriala si reparatii lucrari rutiere.
Mortar Mix – Un produs versatil care poate fi utilizat pentru reparatii generale de beton, paturi de mortar, acoperire si lucrari formate.
Sistemele elicoidale – armaturi elicoidale din otel inoxidabil si legaturi pentru repararea zidariei aflate în dificultate.

Cerere oferta personalizata