Carotare si taiere beton armatDurachemicals

Carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire beton HTC, frezare beton HTC, scarificare beton HTC, sablare pardoseala beton HTC Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice. Stabilizatoare rosturi pardoseala beton.

Carotare beton

decupare goluri perete

Carotare beton

ancore chimice, fixari chimice

Carotare beton

buloane, slituire

Carotare santiere

carotare industriala

Carotare pentru apartamente

carotare hota centrala

UTILAJE FOLOSITE PENTRU CAROTARI DIAMANTATE

HILTI DD 120
CAROTARE DIAMANTATA
dd120 Carotare beton
HILTI DD 130
CAROTARE DIAMANTATA
dd130 Carotare beton
HILTI DD 200
CAROTARE DIAMANTATA
dd200 Carotare beton
HILTI DD 350
CAROTARE DIAMANTATA
dd350 Carotare beton
HILTI DD 500
CAROTARE DIAMANTATA
dd500 Carotare beton

Detalii tehnice

1. Caracteristici Hilti DD 120-150
 • este foarte usor de folosit datorita caracteristicilor si comenzilor automate;
 • avand o greutate mica si o unitate compacta, este foarte usor de manipulat;
 • are transmisie cu doua viteze si cuplu oprim, este usor de configurat si transportat.
Utilizare
 • instalarea conductelor de alimentare cu apă balustrade si bariere;
 • efectuarea de deschideri pentru cabluri;
 • setarea ancorelor cu diametru mare.
2. Caracteristici Hilti DD 200
 • LED-ul de comanda ne permite sa atingem o viteza optima pentru un foraj rapid;
 • durata de viata a bitilor de baza este maxima;
 • unitatea de antrenare este racita cu aer;
 • are o greutate redusa, angrenaj in 3 trepte si un sistem compatibil si usor de controlat;
 • sistemul BL cu blocare rapida, permite schimbul fara cheie a bitilor de baza;
 • compatibil cu multe accesorii standard, gasite pe piata iar gama de aplicatii este extrem de larga.
Utilizare
 • efectuarea penetrarilor pentru tevi, conducte, cabluri, etc.;
 • deschideri pentru ventilatii, intrati de servicii;
 • deschidere de goluri in tavane si podele, fara vibratii si ciocnire.
3. Caracteristici Hilti DD 350-500
 • are un motor puterni de inalta frecventa, cu un control electronic al vitezei ce permite o alimentare optima a puterii pe intreaga gama de diametre;
 • este compatibil cu unitatea de alimentare AF-CA DD, ca face ca forajul sa fie un proces extrem de eficient si complet automatizat;
 • are si varianta ”Boost de fier” pentru o crestere rapida a performantei;
 • are 10 roti dintate.
Utilizare
 • deschidere orificii pentru fixarea ancorelor sau a barelor post-instalate;
 • deschideri mari pentru tevi de scurgere a apei, etc.;
 • stitch coring pentru instalarea tăvilor de cabluri.

Carotare diamantata si taiere beton

Personal echipat și calificat

Compania Durachemicals ofera servicii profesionale complete de perforare beton armat prin procedeul de carotare diamantata ( gauri tehnologice in beton ) in Baia Mare, Cluj Napoca, Timisoara, Sibiu si la nivel national in functie de dimensiunea proiectului. Dispunem de resursele necesare pentru a incepe si finaliza lucrari mici, medii si mari de gaurire prin carotare diamantata a betonului armat in cel mai scurt timp. Perforarea, gaurile tehnologice in beton pot folosi pentru a trece tevi de diverse diametre prin ziduri si pardoseli din beton ( 12 mm – 1200 mm si mai mari in sistem gaura langa gaura ), gauri ventilatie, gauri pentru hota de bucatarie, gauri de evacuare noxe si aburi, gauri canalizare, probe ale betonului, gauri pentru kit-urile de evacuare ale termocentralelor, decupari in sistem gaura langa gaura, gauri in beton pentru fixare si ancorare chimica, buloane si ancore metalice, gauri pentru fixare structuri metalice, gauri pentru trecerea conductorilor electrici si a fibrelor optice, gauri pentru montaj scari interioare, e.t.c.

Departamentul nostru de ofertare va sta la dispozitie pentru detalii si informatii suplimentare . Tel 0729000444

Perforare beton armat prin carotare profesionala

Durachemicals are echipamente profesionale, experienta si consumabilele HILTI de care aveti nevoie pentru carotare dimantata in beton cu diametre mici!

Compania Durachemicals accepta orice provocarea privind proiectele de carotare, perforare, gaurire diamantata cu diametre intre 12 mm si 40 mm in beton, bazandune pe urmatorele atuuri: profesionalism, vasta experienta, dotare cu echipamente de ultima generatie HILTI personal specializat pentru acest tip de proiecte.

Perforarea betonului armat prin carotare diamantata este un proces de gaurire a betonului optim, rapid si curat, ecologic. O metoda de realizat gauri in beton foarte versatila utilizata pentru urmatoarele avantaje pe care le ofera:

– viteza mare in executie

– adancimea mare a gaurilor

– diametrele de carotare cuprinse intre 12 mm si 1200 mm

– preturile foarte rezonabile

– Realizam, la nivel national perforarea betonului armat prin carotarea profesionala fiind o metoda principala de executat gauri tehnologice pentru instalarea de utilaje industriale, instalatii sanitare, ventilatii, HVAC, mici deschideri in beton gros si in general pentru majoritatea montajelor care necesita treceri prin pereti din beton armat si pardoseli din beton armat pentru fixari chimice, ancore chimice HILTI

– Perforarea prin carotare diamantata nu produce vibratii in structura betonului

– Prin procedeul de carotare dimantata umeda nu se produce praf

– Perforarea betonului armat prin carotare diamantata uscata asistata de aspirator de mare putere professional

Durachemicals ofera solutii profesionale si complete de perforare si taiere a betonului armat prin procedeu de carotare dimantata pe care le oferim

cu ajutorul echipamentelor specializate si a personalului calificat cu o vasta experienta in lucrari speciale de carotaj ceea ce duce la executia lucrarilor in termenul stabilit si cu costurile optime planificate in buget.

Folosind echipamente de ultima generatie pentru perforarea, gaurirea, carotarea cu diamante, ne permite să carotam, gaurim betonul cel mai dur și armat cu o precizie deosebita avand diametru de pana la 500 mm.

Fiind o companie specializată pentru aceste servicii de gaurire, tăiere cu diamante a betonului armat, avem o dotare de echipamente complete si o multime de optiuni cum ar fi: Mari, mici, electrice, pe benzină, motorină (enumeram tipul de echipament si producatorul- indiferent de ce are nevoie proiectul dumneavoastra.

Suntem mândri de profesionalismul echipei noastre.

Investim în echipamentele noastre de ultimă generatie, precum și în oamenii noștri , iar tehnologia special selectată înseamnă că vom avea întotdeauna exact ceea ce are nevoie proiectul dumneavoastra.

Durachemicals executa gauri pentru instalatii sanitare sau electrice, doze, conducte, traversari, etc. Pot fi executate in orice tip de perete, cu sau fara armatura, avand dimensiuni diferite in functie de tipul instalatiei.

Oferim servicii profesionale si industriale pe baza de proiect, pentru a obtine cele mai bune rezultate folosim cea mai inalta tehnologie de carotare diamantata.

Carotarea, perforarea cu diamante este în primul rand un procedeu silentios, deoarece taie betonul fără a fi necesară o acțiune percutantă.

Spre deosebire de găurirea percuțională convențională, care ciocanul conduce vârfurile de carbură de tungsten prin beton.

Datorită acestui procedeu de carotare găurire cu diamante, vibrațiile nu sunt transferate în zonele invecinate sau in elemente structurale din jur, ceea ce face ca aceasta să fie o metoda de tăiere optima și foarte solicitata de responsabilul de santier și de inginerii structurali.
Procedeul de carotare, perforare cu diamante va tăia armătura din oțel în beton cu o precizie perfectă, astfel încât să se poată baza cu precizie atunci când se utilizează acest procedeu pentru a realiza carotari, perforari, găuri în beton sau zidărie pe șantiere. Avantajul carotarii, găuririi cu diamante este că poate fi utilizat atunci când este necesar, astfel încât echipa de șantier nu trebuie să fie prezenta în vederea pregătirii lucrărilor electrice și instalatii. Odată ce locația conductelor și a cablurilor au fost convenite, atunci carotarea, gaura poate fi executata în locul exact pentru a fi conforma cu solicitarile beneficiarului.
Durachemicals ofera servicii de carotare in beton si caramida cum ar fi: gauri centrale, gauri hote, gauri aerisiri, gauri ventilatii, gauri instalatii, gauri aer conditionat, gauri doze, etc.
Procesul de carotare diamantata a betonului reprezinta un proces de gaurire curat, rapid si economic si o metoda foarte buna de realizare a gaurilor in beton, iar gaurirea unui zid cu 30 cm grosime, gaurirea se va face in aproximativ 15-20 de minute si se foloseste apa. Aceasta apa utilizata la gaurire va fi colectata cu ajutorul unui colector special si al unui aspirator pentru apa.
De obicei viteza de gaurire este influentata de cantitatea de armatura din structura betonului.
Comparativ cu instrumentele de percutie rotative procesul de carotare umeda nu va provoca vibratii in structura betonului.
Gaurile pentru hote se executa prin carotare diamantata umeda cu un zgomot foarte redus, fara vibratii, fara praf si mizerie, datorita unui sistem special de aspiratie. Ideal pentru locatiile deja finisate. Ca si in cazul perforarii in beton, gaurile in caramida se executa cu echipamente speciale de carotare care nu produc vibratii pentru a afecta zidul din caramida, carota facand o gaura perfecta.
Gaurile pentru montarea sistemului de evacuare gaze la centralele termice se executa prin carotare diamantata umeda cu un zgomot foarte redus, fara vibratii, fara praf si mizerie, datorita unui sistem special de aspiratie. Pentru executarea unei gauri in beton cu scopul instalarii unei centrale termice, firma noasta va pune la dispozitie o echipa de profesionisti.
La executia gaurilor pentru kitul de evacuare la centralele trebuie sa se tina cont de in mod special de tipul centralei (in condensatie sau cu tiraj fortat). In cazul centralelor in condensatie gaurile trebuie sa aiba o inclinatie in sus de 3 grade, iar pentru centralele cu tiraj fortat gaurile trebuie sa fie inclinate in jos. Centralele mai vechi, cu tiraj fortat, care erau si mai puțin eficiente, gazele de ardere erau evacuate în atmosfera la temperaturi de aproape 110 grade Celsius, pierzând o mare parte din energie in procesul combustiei. In cazul centralelor in condensatie, faptul ca gaura are o inclinatie in sus, apa din condens se intoarce in centrala tinand schimbatorul de caldura la o temperatura ridicata si astfel consumul de gaz este mai mic cu aproximativ 25-30%.
Din 26 septembrie 2015, Directiva ErP (Energy related Products) a intrat în vigoare ca acțiune a Uniunii Europene pentru reducerea emisiilor de carbon. De atunci, importatorii pot aduce in tara doar centrale termice in condensatie. S-a avut in vedere economisirea resurselor naturale dar si reducerea impactul negativ asupra mediului.
Servicii de inalta calitate, indiferent de proiect si la preturi foarte avantajoase. Sistemele de perforare diamantata nu produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta, au o precizie ridicata, timp scurt de executie de aproximativ 30 min, iar existenta armaturii nu mai prezinta niciun fel de impediment. Solutiile oferite de firma noastra prin echipamentele specializate si forta de munca calificata duc la reducerea costurilor si a timpului de executie.
Avantajele carotarii in beton folosind tehnica diamantata:
– Precizie de executare
– Nu produce vibratii
– Nu produce praf si mizerie
– Face mai putin zgomot comparativ cu alte metode de gaurire
– Golul ramas dupa carotare este perfect rotund si nu necesita alte retusari
– Timp scurt de executie
– Nu se foloseste percutia, astfel ca nu va produce socuri mecanice care sa duca la fisurarea structurii
– Prezenta armaturii nu mai prezinta o piedica
– Raport bun de cost pe metru de taiere deoarece indeparteaza cu usurinta elementele din beton

DURACHEMICALS FACE CAROTAREA FOARTE USOARA!

În cele mai multe cazuri, preocupările dumneavoastra de betonare implică mult mai mult decât să străpungeți o gaură dintr-un perete. Obțineți precizia și productivitatea care vă pot avansa afacerea, precum și progresul pe care îl aveți la locul de muncă, cu o gamă completă de instrumente și unelte Hilti pentru diamante pentru aplicații de betonare.

Specialistii considera ca procedeul de carotare a betonului se poate face doar cu echipamente specializate si de catre personal calificat ceea ce reduce clar costurile si timpul de executie pentru ca lucrarea de carotare va fi realizata optim. Procesul de carotare se poate realiza in beton armat, zidarie de caramida si BCA, facand o gaura perfecta chiar si in granit, marmura sau gresie. Carotarea betonului a inceput sa fie tot mai cunoscuta in ultima vreme, fiind si cea mai eficienta si profesionala metoda.

CAROTARE FARA PRAF

Menținerea curățeniei locului de muncă, menținerea unei alimentări constante de apă sub presiune și eliminarea nămolului necesită mult timp. De fapt, s-a estimat că profesioniștii petrec aproape o oră pe zi cu alimentarea cu apă și curățând utilajele de carotare diamantată. Odată cu introducerea sistemului de gestionare a apei DD-WMS 100, aceste sarcini nu mai sunt necesare.

Printre cele mai importante avantaje ale carotarii in beton putem enumera lipsa prafului care va rezulta in urma gauririi cu rotopercutorul, lipsa vibratiilor, zgomotul redus la minim, recuperarea apei reziduale din procesul de carotare cu aspiratoare speciale, taierea armaturilor din ziduri sau plansee, rapiditatea de executie, etc.

CAROTARE DIMANTATA IN CARAMIDA – CAROTARE USCATA DE PRECIZIE

Carotarea dimantata USCATA a peretilor din caramizii este un procedeu de gaurire, perforare caramida fara apa, utilizat foarte mult atat in zona rezidentiala, apartamente – pentru instalatii de ventilatie, evacuarea mirosurilor, aburilor si a gazelor arse, cat si in zona industriala pentru evacuari noxe etc.

Avantajul carotarii dimantate USCATE a peretilor din caramida este dat de viteza mare de executie si de posibilitatea carotarii caramizii daca zidul este placat cu placi de gipscarton, faianta, fara a-l decupa pentru montarea cadrului masinii de carotat.
Durachemicals a specializat personalul pentru realizarea gaurilor prin carotare dimantata in caramida. Este esentiala si determinanta experienta personalului pentru executia acestui procedeu de carotare dimantata uscata la acest tip de gauri. Aceste gauri sunt aliniate pe fiecare fatada de bloc residential carotata cu cate 5-10 gauri aliniate, gauri ce vor utilizate pentru montarea hota de bucatarie, tubulatura evacuare gaze arse centrala termica, aerisire inclusive gaura de 50 mm pentru priza de aer necesara centralei termice. Durachemicals are o vasta experienta pentru executarea acestui tip de lucrari, gaurile vor fii realizate conform planului respectiv aliniate, atat in interiorul cat si pe fatada cladiri rezidentiale sau industriale.

Carotare dimantata uscata in caramida – EXPERIENTA FACE DIFERENTA IN EXECUTIA CAROTARII DIMANTATE inclusiv ALINIEREA GAURILOR PE FATADELE BLOCURILOR REZIDENTIALE.

Carotarea dimantata uscata a peretilor din caramida este utilizata cu precadere la cladirile rezidentiale, blocuri cu apartamente care au zidurile exterioare din caramida cu locasuri pentru mortar.

Avand in vedere grosimea finala a zidului din caramida, pozitionarea, trasarea si executia corecta a gaurilor reprezinta un tot unitar care are ca rezultat fatade de blocuri cu aspect corespunzator, vizibile de la mare distanta. Orice abatere de la aliniere gaurilor este foarte usor sesizabila, asa ca un rezultat final bun se transforma intr-o adevarata carte de vizita a constructiei.

Dificultatea executiei carotarii in caramida la o cladire pe intreaga fatada este data de masuratorile care trebuiesc facute in toate apartamentele, corelarea lor si gasirea cotelor care sa tina cont de montajele ulterioare ale centralelor si ale hotelor. Executia este de asemenea o etapa importanta, aici se vede experienta adevarata a carotarilor dimantate. Pe tot parcursul executiei unei carotari dimantate uscate, masina de carotat trebuie mentinuta pe cursul initial de carotare, orice abatere axiala verticala sau orizontala producand rezultate nedorite. Odata executata o gaura in caramida, este mai greu sa fie corectata, orice incercare de reparatie insemnand bani in plus si timp irosit.

Durachemicals are personal specializat cu mare experienta pentru executia acestui tip de lucrari de carotare dimantata uscata realizata fara stativ la masina de carotare dimantata HIlTI.

Ne mandrim cu proiectele finalizate cu succes, le puteti vedea pe fatadele multor cartiere rezidentiale la nivel national cu precadere in : Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu, Constanta, Iasi, Timisoara etc.

Carotarea dimantata uscata la zidarie din caramida utilizata la fatade este un tip de proiect care necesita o buna planificare, organizare, coordonare pe santier a personalului, a echipelor de montaj a hotelor si a centralelor termice si a inginerilor responsabili. Realizarea carotarilor dimantate trebuie realizata cu mare atentie, carotarea dimantata manuala nu este prevazuta cu dispozitiv de fixare masina carotare care asigura pozitionarea perpendiculara a gaurilor fata de zidul carotat. Aceast procedeu cade in sarcina personalului specializat Durachemicals, vasta experienta si rezistenta la efort fizic a acestora fiind foarte importante in asigurarea preciziei si a vitezei operatiunii de carotare dimantata manuala uscata la zid din caramida de la cartierele rezidentiale la nivel national.

Durachemicals planificare carotare caramida

CAROTARE DIAMANTATA ZID CARAMIDA – PLANIFICARE

Inainte de inceperea proiectului de carotare dimantata uscata in caramida evaluam riscurile, inspectam cladirea pentru a identifica posibilele obstacole si dificultati care ar putea perturba procesul de carotare dimantata in caramida. Foarte important este alimentarea cu energie electrica, putere necesara 220V, schele montate, asigurarea unui front de lucru suficient. In aceasta etapa se realizeaza masuratorile pentru alinierea corecta a gaurilor si discutii tehnice cu reprezentantii beneficiarului / antreprenorului general pentru stabilirea tuturor detaliilor care vor facilita succesul proiectului.

PERFORARE, CAROTARE DIMANTATA USCATA IN ZID DE CARAMIDA

Compania Durachemicals este focusata si aloca o mare atentie la fiecare proiect de perforare caramida prin carotare dimantata uscata a zidurilor din caramida, avand in vedere siguranta in executie, profesionalismul cat si caracterul estetic si functional al fiecarui proiect de carotare diamantata uscata pe fatade din cartierele rezidentiale de la nivel national cu precadere in Baia Mare, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta etc. Aspectul final al proiectelor de carotare dimantate de la blocurile rezidentiale arata profesionalismul echipei Durachemicals si inclusiv un mod de promovare cu aspect vizibil, palpabil care va vorbi de la sine despre profesionalismul echipei Durachemicals. Fapte nu vorbe.

Durachemicals carotare perete unghi

PERFORARE, GAURIRE IN BETON SI CARAMIDA PRIN CAROTARE DIMANTATA IN APARTAMENTE, PROFESIONALISM PANA IN CEL MAI MIC DETALIU.

Perforarea, gaurire betonului, caramizii prin procedeul de carotare dimantata in apartamente reprezinta un segment deosebit a lucrarilor de carotare diamantata. Tehnic vorbind, tehnologia, consumabilele si masinile de carotare Hilti sunt aceleasi ca si pe santier (zona mai industriala a carotarii). La apartamente este essential recuperarea stricta a apei uzate in procesul de carotare dimantata umeda sau a prafului rezultat in urma carotarii dimantate uscate. Compania Durachemicals are in dotare echipamente de ultima generatie HILTI cu ajutorul carora capteaza apa inclusiv praful cu aspiratoare profesionale de mare putere avand un volum foarte mare de aspiratie litru/minut special pentru lucrul in mediu umed / uscat.

In functie de destinatia, aplicatia gaurilor, amplasarea lor trebuie sa tina cont de mobilarea apartamentului, a altor corpuri functionale, a structurii zidului / pardoselii si a specificatiilor tehnice ale hotei, centralei termice, instalatiilor pentru care se executa aceasta carotare dimantata.

Un pas important este acordul asociatiei de proprietari.

Carotare beton si caramida la apartment – SPECIALISTII IN CAROTARII EXACTE SI CURATE

Perforarea betonului si caramizii prin procedeul de carotarea dimantata pentru apartamente este un serviciu solicitat atat de catre firmele de montaj al diverselor aparaturi de uz casnic cat si al proprietarilor de apartamente care doresc montajul unei hote, centrale sau ventilatii suplimentare. Cerintele de curatenie sunt strict respectate, kit-ul complet fiind alcatuit din masini de carotat HILTI curate, recuperatoare de praf si apa montate la aspiratoare profesionale HILTI pentru lucrul in mediu umed / uscat.

PERFORARE, CAROTARE GAURA HOTA

Perforare, carotarea dimantata pentru gaura de hota este cea mai solicitata lucrare de carotare dimantata la un apartament. Durachemicals are personal specializat pentru realizarea acestui serviciul care este cel mai solicitat atat de echipele de montaj al mobilei de bucatarie cat si de catre proprietarii apartamentelor in mod direct. Cele mai utilizate diametre de carotare dimantata sunt:

– 132 mm – pentru tubul de aluminiu sau PVC de 120 mm -125 mm diametru interior.

– cu o cerere ceva mai mica este diametrul de 162 mm – pentru tuburile de aluminiu sau PVC.

– cu un diametru exterior de 150 mm – 155 mm, folosit la hotele de mai mare putere utilizate la apartamentele cu bucatarie mare sau open space, case.

PERFORARE SI TAIERE PRIN SLITUIRE BETON ARMAT SAU CARAMIDA, BCA PRIN PROCEDEU DE CAROTARE DIMANTATA, GAURI, TAIERE SLITUIRE PENTRU INSTALATII ELECTRICE SI SANITARE.

Gaurile si taiere, slituire (santuri in beton, caramida, BCA) pentru instalatii electrice realizate prin carotarea dimantata sau slituire dimantata pentru instalatiile sanitare inclusiv cele de incalzire prin pardoseala existenta, pentru extinderea cu noi functionalitati a vechilor sau a noilor instalatii sanitare reprezinta de asemenea un serviciu solicitat cu precadere de beneficiari.

In multe situatii se recurge la carotarea dimantata si taiere prin slituirea dimantata (de santuri) in beton, caramida, BCA pentru gaurile de doze intalatii electrice, alaturi de taierea de santuri in beton (taiere prin slituire in beton, caramida, BCA). Aceste servicii care sunt solicitate de proprietari cat si de electricienii care executa lucrarile la instalatiile electrice sau instalatorii care lucreaza la instalatia sanitara.

Durachemicals carotare perete beton armat gauri multiple

PERFORARE BETON PRIN PROCEDEUL DE CAROTARE DIMANTATA PENTRU AER CONDITIONAT / VENTILATII

Compania Durachemicals prin aceste servicii doreste sa vina in ajutorul montatorilor de aer conditionat sau proprietarii apartamentelor, case rezidentiale care solicita in mod frecvent servicii de perforare a betonului prin procedeul de carotare dimantata profesionala pentru a nu produce mizerie in executia unei gauri pentru montajul split-ului de aer conditionat cu diametre de 50 mm – 70 mm.

De asemennea compania Durachemicals realizeaza exact perforarea betonului prin carotarea dimantata, in locul indicat de catre instalator sau beneficiar. Gaurile de evacuare a aerului cald/rece pentru aparatele de aer conditionat mobile se pot efectua fara probleme, la diametrul cerut de specificatiile tehnice ale aparatului. Gaurile pentru ventilatie in baie, camara depozitare, bucatarii, pivnite sau spatii de depozitare inchise se executa rapid si curat la diametrele solicitate de client.

DECUPARE BETON PRIN CAROTARE BETON IN SISTEM “GAURA LANGA GAURA” -( stichdrilling)

Durachemicals realizeaza taiere beton si decupare golurilor in beton armat prin procedeul de carotare dimantata sistem gaura langa gaura la deschideri regulate sau neregulate in beton armat este o metoda perfect aplicabila in spatii inguste (puturi de lift, incaperi tehnice mici, pereti apropiati) unde nu se poate taia cu metode consacrate. In situatia decupajelor de mici dimensiuni executate in pereti apropriati (cu acces dificil) sau radier beton armat cu grosimi mari, carotarea betonului in sistem gaura langa gaura – stichdrilling – reprezinta singura metoda ieftina si rapida de executare a golurilor necesare proiectelor de instalatii sanitare, ventilatii, HVAC, iesiri de urgenta, montaje lifturi, usi si chepenguri ALA. Astfel, decupaje in beton de pana la 1-2 metri grosime pot fi executate rapid si fara complicatii cu personalul nostru specializat pentru acest tip de lucrari avand in dotare echipamente de ultima generatie: masini de carotare beton profesionale HILTI etc.

Durachemicals carotare gaura langa gaura stichdrilling
Durachemicals carotare beton precizie perete

Perforarea beton prin procedeul de carotare in beton – SPECIALISTI IN CAROTARII PROFESIONALE DE ANDURANTA

Acest procedeu de decupare a betonului prin carotare dimantata este cel mai indragit dintre toate tehnicile de decupare, perforare, carotare a betonului de catre personalul Durachemicals, da frau liber firmelor din domeniul perforarii betonului, carotarii si al taierii betonului sa arate viteza de lucru, fiabilitatea masinilor, performantele de taiere ale consumabilelor diamantate si capacitatea personalului specializat de executie a multor gauri in beton repetitive. Ne bucuram cand suntem implicati in acest tip de proiecte de decuparea a betonului prin carotare dimantata pentru ca ne da posibilitatea sa exploatam la maxim forta de carotare de care dispunem:

– masini profesionale automatizate prin dotarea cu autofeeder. Astfel un singur om poate opera multiple masini de carotare beton simultan, performantele fiind egale cu cele ale mai multor echipe de carotare beton prin aceste invesstitii inteligente compania noastra isi optimizeaza personalul specializat si se asigura ca termenul de executie este respectat.

Servicii gaurire beton

 • gauri pentru hote de bucatarie, centrale termice, coloane de gaze, aer conditionat;
 • carotare in beton pentru probe fundatii;
 • perforari in pereti si plansee din beton pentru conducte de instalatii sanitare si electrice;
 • decupaje ferestre in pereti si plansee in sistem “gaura langa gaura”;
 • perforare bazin apa si instalatii hidranti;
 • gauri pentru instalatii de apa
 • gauri si perforatii aerisiri
 • gauri pentru conducte de gaz, apa potabila si menajera
 • gauri pentru cosuri de fum

DECUPARE BETON PRIN PROCEDEUL DE CAROTARE BETON MASINI DE ULTIMA GENERATIE AUTOMATIZATE!

Durachemicals se diferenteaza in piata prin dotarea cu echipamente de ultima generatie, masinile de carotare dimantata fiind dotate cu sistem PILOT AUTOMAT care asigura o carotare dimantata optima a betonului armat, reusim sa avem un plus de viteza vizibil si impresionant respectand termenele de executie asumate prin contract. Echipamentele de ultima generatie ne ajuta la marirea vitezei de executie, atat prin carotarea betonului mai rapida a fiecarei gauri individuale in parte, cat si prin reducerea personalului necesar la o lucrare de carotare beton, compania Durachemilcas a realizat aceste investii stiind situatia fortei de munca din Romania in acest moment.

Ce ne face sa fim prima optiune pentru proiectele Dvs :

– compania Durachemicals are in dotare echipamente complete de ultima generatie masini de carotare dimantata Hilti.

– profesionalism

– termen de executie respectat

– personal specializat cu o vasta experienta

– consumabilele in stoc de care aveti nevoie pentru carotarea dimantata manuala uscata in caramida!

Compania Durachemicals accepta zilnic provocari pentru lucrari speciale de carotare dimantata manuala uscata in caramida cu profesionalism, personal specializat pentru acest tip de lucrari, cu vasta experienta. Important de retinut cea ce punem facem si cea ce facem spunem.

Oferim consultanta gratuita antreprenorilor inainte de participarea la licitatii!
Avantaj esential- bugetare corecta!

CAROTARE DIAMANTATA BETON ARMAT DIAMETRE MICI 12-40 mm

Companiile specializate cu experienta din acest domeniu stiu cat de dificil este sa realiezi gauri in beton cu diametre mici in structuri de beton armat “fier langa fier”. Dificultatea consta in raportul dintre diametrul de carotare diamantata si diametrul armaturilor de fier intalnite in beton. Inelul diamantat este uzat mult mai repede de orice metal intalnit in structura de beton, cu atat mai mult daca diametrul armaturilor este egal sau mai mare decat diametrul de carotare. In acest fel gradul de uzura, tocire al inelului creste foarte mult, implicit si costurile de carotare dimantata. In acest moment intervine experienta operatorilor masinilor de carotat. Prea multa graba in momentul cand se caroteaza in fier beton poate duce la “arderea” inelului in timp extreme de scurt. Carotarea dimantata lunga cu diametru mic a betonului armat – intre 12 mm si 40 mm – reprezinta o ramura speciala a carotarii diamantate a betonului cu diametru mic, in care cu ajutorul echipamentelor de carotat HILTI si al carotelor de pana la 2 metri sau mai lungi se fac gaurile necesare pentru montajul buloanelor sau al tijelor metalice filetate. Diferenta majora fata de carotarea dimantata cu diametre mici pentru montajul ancorelor chimice si mecanice o reprezinta lungimea mare a carotelor cu inel diamantat. Aceeasi combinatie de masini de carotat profesionale, dedicate carotarii dimantate cu diametru mic dar cu tuburi de carotaj foarte lungi cu inele diamantate de foarte buna calitate este folosita pentru a face posibila gaurirea betonului cu grosime foarte mare. Durachemicals are o vasta experienta in acest domeniu special al carotarii dimantate lungi cu diametre mici pentru trecerea armaturilor, buloanelor si a tijelor filetate prin beton gros, oferim solutii complete in situatii extrem de rare de carotare dimantata prin consumabilele pe care ni le procuram la comanda pentru fiecare proiect – tuburi de pana la 5 metri lungime si diametre personalizate de carotare.

CAROTARE DIMANTATA LA BETON ARMAT PENTRU MONTAJ ARMATURI


In foarte multe situatii se impune adaugarea de armaturi suplimentare din fier beton pentru viitoare turnari de structuri de rezistenta din beton este posibila carotarea diamantata a elementelor structurale existente si adaugarea de armaturi. Durachemicals utilizeaza aceeasi solutie tehnica pentru a efectua gaurile de trecere a buloanelor care fixeaza elemente grele pe suprafete din beton. O alta aplicatie este trecerea de cabluri electrice sau mecanice prin beton cu grosimi mari etc.

Cerere oferta personalizata