Carotare si taiere beton armatDurachemicals

Carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire beton HTC, frezare beton HTC, scarificare beton HTC, sablare pardoseala beton HTC Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice. Stabilizatoare rosturi pardoseala beton.

Intrebari frecvente – Carotare beton, taiere beton, perforare beton

Carotarea, perforarea cu diamante este în primul rând un procedeu silențios, deoarece taie betonul fără a fi necesară o acțiune percutantă. Spre deosebire de găurirea percuțională convențională, care ciocanul conduce vârfurile de carbură de tungsten prin beton.

Datorită acestui procedeu de carotare găurire cu diamante, vibrațiile nu sunt transferate în zonele invecinate sau in elemente structurale din jur, ceea ce face ca aceasta să fie o metoda de tăiere optimă și foarte solicitată de responsabilul de șantier și de inginerii structurali.

Procedeul de carotare, perforare cu diamante va tăia armătura din oțel în beton cu o precizie perfectă, astfel încât să se poată baza cu precizie atunci când se utilizează acest procedeu pentru a se realiza carotari, perforari, găuri în beton sau zidărie pe șantiere. Avantajul carotări, găuriri cu diamante este că poate fi utilizat când este necesar, astfel încât echipa de șantier nu trebuie să fie prezentă în vederea pregătirii lucrărilor electrice și instalații. Odată ce locația conductelor și a cablurilor au fost convenite, atunci carotarea, gaura poate fi executată în locația exactă pentru a fi conformă cu solicitarile beneficiarului.

Sau, în termenii laici, carotarea, perforarea, gaurirea betonului armat cu susul în jos, deoarece accesul de sus este interzis sau orificiile necesare trebuie doar să se afle pe partea inferioară a betonului și să găuriți.

În aceste situații, instalația de carotare, găurire cu diamante este în general aspirată sau ancorată pe partea inferioară a betonului sau cu suportul propulsat de pe placa de mai jos. Acest lucru permite motorului de carotare, gaurire să funcționeze liber pe suportul de carotare, astfel încât operatorul să execute confortabil procedeul împotriva gravitației, întorcând mânerul pentru a aplica presiune prin mâner pe capul de perforare, astfel încât procesul de gaurire inversat să poată începe.

În unele situații, în special atunci când se utilizează miez de găurit cu diametru mic, gaura va fi poziționată acolo unde barele de armare sunt prezente în structura betonului, astfel încât apa este necesară pentru a răci segmentele de diamante pe toată durata procesului de carotare, găurire cu diamant inversat. Apa curentă și carotarea cu susul în jos au provocările sale, deoarece apa cade din capul de găurire înapoi pe burghiu și trebuie verificat cu mare atenție funcționarea acestuia.

Operatorul va adopta două metode atunci când are în vedere o lucrare de carotare, perforare cu diamante inversate. În primul rând, vor alege un burghiu hidraulic în locul unui burghiu electric, deoarece burghiul hidraulic poate funcționa liber chiar dacă este scufundat în apă. În al doilea rând, vor monta o rezerva de apă sau (inel de nămol) direct peste gaură, astfel încât orice apă pe bază de suspensie să fie colectată la sursă și colectată într-un vid umed atașat la dispozitiv.
Găurirea cu diamant inversat poate fi utilizată pentru fixarea dispozitivelor sau a punctelor de ancorare pentru a prelua sarcini pentru servicii de utilitate sau asemenea dispozitive similare care trebuie atârnate de tavan.

Ce este forajul cu cusături de diamant?
Carotarea, perforarea cusăturilor diamantare este atunci când faceți legătura dintre găurile simple pentru a forma o linie lineară. În mod normal, găurile sunt prinse cu o marjă mică pentru a maximiza raportul de lungime pe orificiu pentru a forma linia trasată. Această metodă este adesea folosită pe deschideri mari pentru a adăposti colțurile dintre tăieturile de ferăstrău mai lungi și mici deschideri în care tăierea ferăstrăului nu este posibilă pentru a forma deschiderea sau când accesul interzice utilizarea echipamentului de tăiere a ferăstrăului. Carotarea, perforarea cusăturilor diamantate poate fi, de asemenea, utilizată pentru a forma fante care sunt utile la formarea capetelor ușilor, sau chiar găuri de ancorare pentru instalarea suportului temporar înainte de a forma deschideri în structura portantă. Este o tehnică multifuncțională, destul de utilizată și precisa, se regaste și în metodologia demolării controlate. În cazul în care trebuie să vă opriți în scurt timp să strapungeți structura, adică (găurirea orificiului orb), atunci echipamentele de carotare pot fi setate la o adâncime dată folosind barele de oprire încorporate. Aceasta este o tehnică utilă atunci când lucrați deasupra zonelor in care se desfășoară activitați sau zone sensibile, deoarece asigură că apa sau obiectele străine să nu cadă în zona respectivă prin găurile de deasupra. Carotarea, perforarea cusăturilor diamantate poate fi, de asemenea, automatizată, astfel încât un operator poate opera mai multe echipamente de carotare, perforare la un moment dat, care evident, are avantaje comerciale în economisirea de timp și bani.

Răspunsul simplu este DA. La Durachemicals echipamentele de carotare sunt echipate cu suport si rigla care pot fi reglați pentru a se potrivi unghiului necesar.

Odată reglat și fixat la unghi corespunzator procedeul de carotare, gaurire in beton armat poate fi efectuată în același mod ca și cum ar fi o gaură perpendiculară.

Singura diferență ar fi pornirea inițială în care carota diamantata de găurit întâlnește suprafața betonului care urmează să fie găurit, deoarece, din cauza unghiului, acesta nu ar fi perpendicular pe suprafață, prin urmare, segmentele de diamante de pe carota de găurit nu s-ar cupla simultan pe suprafata.

Din acest motiv, segmentele de diamante de pe carota de găurit se cuplează pe rând, așa că trebuie avut grijă să nu se aplice prea multă presiune în acest faza al procesului de carotare, gaurire beton armat. În cazul în care se aplică prea multă presiune, exista riscul de a pierde alinierea găurilor și de a se bloca ulterior bucata de beton tăiată.

Cerere oferta personalizata