Carotare si taiere beton armatDurachemicals

Carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire beton HTC, frezare beton HTC, scarificare beton HTC, sablare pardoseala beton HTC Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice. Stabilizatoare rosturi pardoseala beton.

Prelucrare pardoseala

Durachemicals slefuire pardoseala suprafata tipuri finisaj

HTC SUPERFLOOR ™ ESTE DISPONIBIL ÎN PATRU FINISAJE DIFERITE DE SUPRAFETE ȘI GRADURI DE EXPUNERE AGRATĂ: Bronz, Argint, Aur și Platină. Adâncimea de șlefuire și numărul de pași de lustruire diferențiază finisajele.

Podeaua personalizată. Pe lângă cele patru concepte Bronz, Argint, Aur și Platină, puteți avea și un finisaj personalizat care se potrivește preferințelor dvs. specifice pentru agregat și luciu.

HTC Superfloor™ Bronze

Cu stratul său superior finit, bronzul este cel mai simplu HTC Superfloor ™. Agregatul nu va fi vizibil. Acest lucru produce o suprafață netedă și mată, cu o rezistență oarecum mai mică la uzură. Cel mai bun în aplicații cu uzură limitată.

HTC Superfloor™ Gold

Aurul implică faptul că padoseala nu este la sol la fel de adâncă ca în cazul Platinei. Cu toate acestea, podeaua este lustruită până la același luciu. Prin urmare, aurul poate fi o alegere bună pentru pardoseli din beton care sunt deja netede și uniforme.

HTC Superfloor™ Silver

Argintul este o variantă mai puțin lucioasă a Platinei, deoarece adâncimea de șlefuire este aceeași. Cu toate acestea, etapele de lustruire sunt mai puține. Oferă astfel o pardoseala mată, dar puternică.

HTC Superfloor™ Platinum

Platina este cea mai bună dintre cele mai bune. Prin șlefuirea și lustruirea repetată a pardoselei, obțineți o pardoseala mai netedă, mai uniformă, cu o expunere mai agregată și o rezistență inegalabilă la uzură. Platina este cea mai populară finisare a suprafeței și este o alegere bună pentru majoritatea aplicațiilor.

SCOATEȚI SUPER PUTERILE DIN PARDOSEALA DVS. DE BETON

Un HTC SUPERFLOOR ™ este mult mai mult decât o suprafață naturală și vie. Uită-te puțin mai aproape și vei descoperi super puterile care îți fac pardoseala unică.

Pas cu pas pentru HTC Superfloor ™

Când o pardoseala de beton este turnată cel mai puternic material, agregatul de piatră se așează sub suprafață lăsând în principal ciment la suprafața superioară.
Procesul HTC Superfloor presupune îmbunătățirea mecanică a unui pardoseala de beton nou turnat sau existent. Betonul este măcinat pas cu pas, conform unui proces bine definit pentru realizarea caracteristicilor dorite.

HTC Superfloor ™ este acolo, chiar sub suprafață! Veți obține prima privire despre el odată ce macinați stratul superior. Continuați șlefuirea și lustruirea pentru a scoate în evidență luciul său complet. Cu cât este mai agregat expus, cu atât pardoseala este mai puternică.

Durachemicals shefuire pardoseala beton

SCOATEȚI SUPER PUTERILE DIN PARDOSEALA DVS. DE BETON

Un HTC SUPERFLOOR ™ este mult mai mult decât o suprafață naturală și vie. Uită-te puțin mai aproape și vei descoperi super puterile care îți fac pardoseala unică.

Pas cu pas pentru HTC Superfloor ™

Când o pardoseala de beton este turnată cel mai puternic material, agregatul de piatră se așează sub suprafață lăsând în principal ciment la suprafața superioară.
Procesul HTC Superfloor presupune îmbunătățirea mecanică a unui pardoseala de beton nou turnat sau existent. Betonul este măcinat pas cu pas, conform unui proces bine definit pentru realizarea caracteristicilor dorite.

De ce atâția oameni aleg HTC Superfloor ™

– Metoda originală, rafinată de-a lungul deceniilor.
– În medie, cu 40% costuri mai mici ale ciclului de viață decât în cazul soluțiilor tradiționale de pardoseală.
– Funcționează la fel de bine pentru pardoselile noi ca la renovarea pardoselilor existente.
– Procesul de măcinare este complet uscat, fără nămol sau apă.
– Evenimentul extrem înseamnă vibrații scăzute.
– Impactul minim asupra mediului.
– Ușor de întreținut.

SUPER PUTERNIC

Un HTC SUPERFLOOR ™ are o durată de viață aproape nelimitată și poate suporta cel mai dur tratament imaginabil. Betonul este de 80-85% piatră și nisip, ceea ce înseamnă că HTC Superfloor ™ este comparabil cu piatra. Curățați-l în conformitate cu recomandările HTC și va fi nevoie de puțin mai mult în modul de întreținere.

Aproape orice mediu

HTC Superfloor ™ poate fi utilizat aproape oriunde. Suprafața naturală frumoasă ajută la crearea unei impresii pozitive în mediile magazinelor, de exemplu. Durabilitatea și uniformitatea sa sunt apreciate în special în fabrici și depozite. Suprafața ușor de curățat face din pardoseala o alegere populară pentru școli, muzee, centre comerciale, terminale de aeroport, săli de sport și alte zone foarte traficate.

– Medii industriale și de depozitare
– Clădiri publice
– Magazine și showroom-uri
– Arhitectură de ultimă generație

HTC Superfloor ™ este acolo, chiar sub suprafață! Veți obține prima privire despre el odată ce macinați stratul superior. Continuați șlefuirea și lustruirea pentru a scoate în evidență luciul său complet. Cu cât este mai agregat expus, cu atât pardoseala este mai puternică.

Durachemicals stratificatie slefuire beton HTC
Durachemicals pregatire pardoseala scarificare

HTC Superprep ™ folosește șlefuirea pardoselilor, cu mașinile de pregătire a pardoselei HTC, pentru a îndepărta acoperirile de pardoseala precum cele epoxidice, vopsele, covoare, adeziv pentru covoare și compus auto-nivelant, în timp ce contractantul obține o suprafață perfect netedă pentru a acoperii pardoseala.

De asemenea, HTC Superprep ™ simplifică o învelire a unui strat vechi, cum ar fi vopseaua, pentru a îmbunătăți adezivitatea pentru următoarea acoperire. Indiferent de rezultatul final prevăzut al pardoselei, există beneficii uriașe din utilizarea scarificarii ca parte a procesului.

Ori de câte ori este posibil, este mai bine să păstrați suprafața pardoselei în loc să distrugeți atât podeaua, cât și acoperirea pardoselei. Evitați nevoia de a utiliza compusul auto-nivelant și costuri materiale inutile sub formă de acoperiri suplimentare pentru a umple neregulile, care costă atât timp, cât și consumator de timp.

Durachemicals pregatire pardoseala slefuire
Durachemicals HTC 650 HDX pregatire pardoseala slefuire

Cu peste 20 de ani în industrie, HTC este în prezent liderul global și conduce dezvoltarea către metode mai rapide și mai eficiente de îmbunătățire și finisare a pardoselilor. De care suntem mândri, dezvoltarea liderului unei industrii care are peste o mie de ani.

Economisi timp

– gata pentru un tratament suplimentar

Rezultate finale mai rapide și mai netede
Se scarifica aproape de margini și colțuri
Reduce nevoia de compus auto-nivelant
Timpuri de uscare mai scurte

Durachemicals executare lucrare in timp scurt

Simplitate

– Soluția de pardoseala la cheie

Instrumentele HTC Superprep ™ la cheie
Gestionează toate lucrările de pregătire a etajului
Funcționează cu toate mașinile de slefuire HTC
Simplifică problemele companiilor de închiriere / constructie

Îmbunătățește-ți mediul de lucru

– metode de lucru mai inteligente

HTC Superprep ™ poate fi utilizat în timp ce activitățile continuă în zonă
Practic fără praf
Puține vibrații, doar 0,6 m / s²
Folosind mașini de rectificat HTC, atingeți cel mult 90 dB

Durachemicals securitate munca
Durachemicals experienta peste 20 ani

20 de ani de experiență


– Pregătire personalizată

Pregătire personalizată realizată de profesioniști și specialisti
Aceeași pregătire în fiecare țară
Pregătire teoretică și practică
Instruire realizată de liderii globali

Protectie mediul

– economisiti energie

Consum mai mic de materiale, mai puțin impact asupra mediului
Mai puține transporturi, amprentă de carbon mai ușoară
50 kWh pentru a depune 1 m² de epoxid
Profit pentru tine, beneficiu pentru mediu, câștig-câștig

Durachemicals prietenos cu mediul
Durachemicals economisire bani

Economisire bani

Consum mai mic de material

  • 40% consum mai mic de material
  • costuri mai mici de transport
  • mai putine ore de lucru pentru muncitori

Zone de aplicare prelucrare pardoseala

Slefuire pardoseli din beton

La șlefuirea pardoselilor din beton cu masii de pregătire a pordoselii HTC, suprafata de beton este îndepărtată și betonul mai puternic expus. În același timp, suprafața este la nivelul solului, ceea ce reduce nevoia de compus auto-nivelant și reduce cantitatea de acoperire a pardoselilor, rezultatul fiind economii financiare majore. Dacă schimbați instrumentele, puteți continua să lustruiți betonul într-o podea de beton ușor de curățat, durabilă, cu luciu ridicat, un HTC Superfloor ™.

Durachemicals slefuire pardoseala aplicare pregatire pardoseala
Durachemicals scarificare aplicare pregatire pardoseala

Acoperiri groase

Acoperirile groase se referă la rasini epoxidice, compuse auto-nivelante, linoleum și plastic mat. Într-o singură măturare, 5 mm de compus epoxidic sau auto-nivelator pot fi îndepărtate. Atunci când se șlefuiește, adezivul este de asemenea indepartat, iar podeaua este gata să fie acoperită cu un covor nou, acoperire cu rasini, dale sau gata de lustruit.

Acoperirile subțiri

Acoperirile subțiri se referă la adeziv, vopsea sau șlefuire mai ușoară pentru a îmbunătăți aderența unei acoperiri noi pe partea superioară a celei vechi. Masina de pregatit pardoseala functioneaza excelent pentru slefuirea mai usoara a neregulilor din compusul auto-nivelator.

Durachemicals pregatire slefuire pardoseala aplicare
Durachemicals piatra naturala aplicare pregatire pardoseala

Piatră naturală


Cu o simplă schimbare de instrumente sub polizor de pregătire a pardoselei, puteți transforma masina dvs., permițându-vă să slefuiti orice tip de marmură, granit sau terasă.

Lustruirea lemnului


Cu mașina de slefuit HTC, oricine poate pregatii o pardoseala din lemn. Puteți să vă apropiați de margini și nu trebuie să urmați bobul lemnului. Dacă mașina este folosită cu un aspirator extern, pardoseala nu poate fi slefuita.

Durachemicals lemn slefuire pardoseala aplicare pregatire pardoseala

Scarificare pardoseala

Masinile de scarificare sunt instrumente versatile de pregătire a suprafeței utilizate pentru suprafețe din beton, asfalt și chiar oțel.

Sablare cu alice

Sablarea cu alice este avantajoasa ca si pret si reprezinta o metoda ecologica de pregatire a suprafetelor de beton si otel.

Slefuire pardoseala

Masina de slefuire cu diamante foloseste discuri rotative orizontale pentru a nivela, netezi sau curata o suprafata de beton.

Aspiratoare de praf

Aspiratoarele de praf reduc praful și particulele din aer pentru a oferi un mediu de lucru mai curat, ceea ce face pregătirea suprafeței mai sigură.

Servicii profesionale Prelucrare Pardoseala prin procedee mecanice

Metoda de slefuire a pardoselilor este dovedită că economisește timp și bani. De exemplu nu trebuie să acoperiți pardoseala cu compuși chimici de nivelare sau cu tratamente ulterioare, nici nu trebuie să așteptați să se usuce ulterior. În plus, deținem aspiratoare și colectoare de praf. Praful produs nu este nici o problemă pentru mediul de lucru.

Cerere oferta personalizata