Carotare si taiere beton armatDurachemicals

Carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire beton HTC, frezare beton HTC, scarificare beton HTC, sablare pardoseala beton HTC Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice.

Taiere beton armat verticala si orizontala

EXECUTIA TAIERILOR DIAMANTATE IN GRINZI DE BETON ARMAT:

Executia taierilor diamantate in grinzile de beton se realizeaza prin sustinerea acestora cu esafodaj in partea inferioara a acestora.
Esafodajul se monteaza in partile laterale ale grinzii precum si in centrul acesteia.
Taierile se fac pe latimea grinzii, iar pentru a putea fi evacuate cu macaraua se vor realiza la unul din capete doua taieturi cu o distanta intre acestea de 10 – 15 cm.
In cazul in care dimensiunea grinzii nu permite evacuarea acesteia dintr-o singura bucata datorita pozitiei, greutatii, lipsei de acces a macaralei in apropiere sau macaralei subdimensionate, aceasta grinda va fi taiata in mai multe bucati.

 • Decupare ferestre
 • Decupare usi
 • Taiere beton pentru instalatii sanitare si electrice
 • Taiere beton pentru coloane de gaze
 • Taiere beton pentru instalatii de aer conditionat
 • Taiere beton fundatii cladiri
 • Taiere beton fundatii poduri si podete
 • Taiere beton pentru reducerea inalţimii zidurilor
 • Taieri pentru montaj Seifuri antifoc si antiefractie
 • Taiere beton pentru deschideri scari sau lift
 • Taiere dale, borduri
Durachemicals carotari beton taiere beton grinda beton
Durachemicals carotari beton taiere beton pardoseala beton

Taiere beton armat orizontala

EXECUTIA TAIERILOR DIAMANTATE IN DIAFRAGME SI PARDOSELI DE BETON ARMAT:

Executia taierilor diamantate in diafragme de beton se realizeaza fara sustinerea calupurilor de beton, dar cu o protejare a radierului cu ajutorul unor anvelope uzate.
In cazul in care diafragma de beton si planseu este perpendiculara pe o alta structura de beton, se realizeaza o carotare cat mai aproape de aceasta pentru ca discul diamantat sa nu intre in betonul care se doreste a fi pastrat.
Calupurile de beton rezultate in urma taierilor diamantate se vor evacua cu ajutorul macaralei.
Se respecta ordinea taierilor recomandate de producatorul echipamentelor folosite, in speta Hilti.

TAIERE STALPI PRIN PROCEDEUL DE CAROTARE BETON – APLICATII SI SOLUTII COMPLETE

Carotare beton armat pentru taiere stalpi din beton armat

Taierea stalpilor prin procedeul de carotare dimantata a betonul armat este utilizata ca o metoda alternativa la taierea stalpilor cu dimensiuni foarte mari si grosi in momentul cand metodele uzuale de taiere sunt mai costisitoare din puncte de vedere financiar sau greu de folosit. In aceasta situatie carotarea dimantata nu produce vibratii in structura betonului armat, fiind o metoda recomandabila si foarte facila fata de spargerea stalpilor cu procedee mecanice prin percutie.

Durachemicals carotari beton taiere beton stalp beton
Durachemicals carotari beton taiere beton perete

Taierea stalpilor din beton armat prin procedeul de carotare diamantata – “Experienta face diferenta”!

Daca este optim un alt procedeu de taiere a betonului armat cu precadere se apeleaza la acestea. Utilizarea carotarii diamantate ca procedeu de taiere a stalpilor din beton armat se realizeaza cand nu se pot fi utilizate procedeele de taierile cu disc diamantat sau cu fir diamantat. Compania Durachemicals a executat numeroase “lucrari speciale cu un grad de complexitate mare” cu ajutorul carotarii diamantate in vasta noastra activitate.

TAIEREA PRIN PROCEDEU DE CAROTARE BETON ESTE FOARTE FACILA PENTRU LUCRARI MICI

Taierea betonului prin procedeul de carotare dimantata constituie un avantaj considerabil din urmatoarele considerente: dimensiunea echipamenteler de carotare beton este mult mai redusa inclusiv pretul la achizitionare fiind unul optim raportat la costul unui echipament de taiere beton fir dimantat. Volumul redus de lucru a fost hotarator in multe situatii in care am planificat bugetul unui proiect dat de beneficiari.

In concluzie la lucrari mici carotarea dimantata a unui numar mic de stalpi din beton armat este mai ieftina decat taierea acestora cu fir diamantat.

Durachemicals carotari beton taiere beton lucrare mica

TAIEREA BETON ARMAT PRIN PROCEDEUL DE CAROTARE BETON IN SITUATII SPECIALE, CU GRAD DE COMPLEXITATE MARE.

Durachemicals a utilizat in extrem de multe situatii procedeul pentru a taia stalpii din beton armat. Unele situatii au fost determinate de imposibilitatea utilizarii altor procedee de taiere a stalpilor sau pilonilor din beton armat inclusiv lipsa utilitatilor. Exemplu concret lipsa de energie electrica cu putere mare 380V, alte situatii fiind determinate de accesul dificil cu alte echipamente mai mari de taiere beton armat.

TAIERE BETON ARMAT PRIN PROCEDEUL DE CAROTARE LA STALPI BETON.

Durachemicals cu ajutorul echipamentelor de carotare dimantata am reusit sa taiem stalpii de beton in situatii in care nu incapeau utilaje foarte mari in frontul de lucru, accesul dificil si lipsa macaralelor in zona de taiere beton, facand aproape imposibila aducerea altor masini grele si voluminoase, costisitoare. Din aceste considerente taierea stalpilor prin procedeul de carotare dimantata este cea mai facil procedeu de lucru.

Taiem stalpi beton armat prin procedeul de carotare beton cu echipamente si consumabile profesionale.

Durachemicals ofera servicii de taiere stalpi prin procedeul de carotare diamantata profesionala in Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu, Timisoara si la nivel national in functie de cantitate. Va puteti baza pe vasta experienta a personalului companiei noastre, dotarea cu echipamente de ultima generatie o masinii de carotat si consumabilele diamantate profesionale si pe viteza noastra de lucru. Intotdeauna respectam graficul de executie.

TAIERE GRINZILOR DIN BETON PRIN PROCEDEUL DE CAROTARE BETON – SOLUTII COMPLETE


Carotare beton armat pentru taierea grinzilor din beton armat

Taierea grinzilor prin procedeul de carotare dimantata a betonul armat este utilizata ca o metoda alternativa la taierea grinzilor din beton pentru cantitati mici 2-3 grinzi in momentul cand metodele uzuale de taiere sunt mai costisitoare din punct de vedere financiar sau tehnologic. In aceasta situatie carotarea dimantata nu produce vibratii in structura betonului armat, fiind optima si foarte facila avand costuri mult mai reduse fata de taierea grinzilor de beton cu fir dimantat.

Taierea grinzilor din beton armat prin procedeul de carotare diamantata – “Experienta face diferenta”!.

Daca este optim un alt procedeu de taiere a betonului armat cu precadere se apeleaza la acestea. Utilizarea carotarii diamantate ca procedeu de taiere a grinzilor din beton armat se realizeaza cand nu se pot fi utilizate procedeele de taiere cu disc diamantat sau cu fir diamantat in special pentru lucrari mici. Compania Durachemicals a executat numeroase “lucrari speciale cu un grad de complexitate mare” cu ajutorul carotarii diamantate in vasta noastra activitate.

TAIEREA GRINZILOR PRIN PROCEDEU DE CAROTARE BETON ESTE OPTIMA PENTRU LUCRARI MICI 2-3 GRINZI DE BETON ARMAT

Taierea grinzilor de beton prin procedeul de carotare dimantata constituie un avantaj considerabil din urmatoarele considerente: dimensiunea echipamenteler de carotare beton este mult mai redusa inclusiv pretul la achizitionare fiind unul optim raportat la costul unui echipament de taiere beton fir dimantat. Volumul redus de lucru a fost hotarator in multe situatii in care am planificat bugetul unui proiect dat de beneficiari.

In concluzie la lucrari mici de carotare dimantata a unui numar mic de grinzi din beton armat(2-3 bucati) pretul fiind mai optim decat taierea acestora cu fir diamantat.

TAIERE GRINZI BETON ARMAT PRIN PROCEDEU DE CAROTARE BETON IN SITUATII SPECIALE.

Cateva din avantajele taieri grinzilor prin procedeul de carotare dimantata sunt: Mai multi oameni pot lucra concomitent cu masini si consumabile la un pret optim. Este un avantaj greu de depasit in momentul cand se doreste taierea a 2-3 grinzi. Montajul echipamentelor de carotat este rapid, nu are cerinte speciale, se poate carota cu 220 V si apa poate fi pompata cu ajutorul unui vermorel. Echipamentele de carotat se pot transporta cu usurinta de catre un singur om, nefiind nevoie de utilaje speciale.

Taiem grinzi beton armat prin procedeu de carotare beton cu echipamente si consumabile profesionale.

Durachemicals ofera servicii de taiere grinzi beton prin procedeu de carotare diamantata profesionala in Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu, Timisoara si la nivel national in functie de cantitate. Va puteti baza pe vasta experienta a personalului companiei noastre, dotarea cu echipamente de ultima generatie masinii de carotat si consumabilele diamantate profesionale, Intodeuna respectam graficul de executie!.

Cerere oferta personalizata