Carotare si taiere beton armatDurachemicals

Carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire beton HTC, frezare beton HTC, scarificare beton HTC, sablare pardoseala beton HTC Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice.

Securitate munca – Carotare beton, taiere beton, perforare beton

Pentru Durachemicals , sănătatea și siguranța in munca reprezintă prioritatea numarul 1.

Compania Durachemicals incurajeaza și promoveaza energic o cultură proactivă bazata pe preventie cu privire la sănătatea și siguranță in munca. Realizam în mod regulat revizuiri și auditari de performanță în materie de sănătate și siguranță in munca pentru a ne asigura că cele mai bune practici de sănătate și siguranță in munca sunt respectate la toate nivelurile de management și in santier.

Prin vizitele obișnuite ale echipei noastre de conducere in șantier arata importanta și focusarea in acesta directie.

Teoria bunã de sãnãtateși sigurantã este transformatã în cele mai bune practici de sãnãtate și sigurantã in santiere.

  • Toate informațiile relevante privind sănătatea și siguranța sunt comunicate în timp real și intr-un mod cat mai eficient in santiere.
  • Compania promovează o atitudine “se poate face și se poate face doar în siguranță” la toate nivelurile managementului companiei și a operațiunilor la locul de muncă.

Compania Durachemicals realizeaza periodic formare profesională necesară personalului, aceasta este identificată în cadrul forței de muncă și este abordată în mod corespunzător intern, cu toate instruirile necesare și conforme cu legislatia aflata in vigoare, de asemenea, beneficiază de pregătire specializată de institutii de formare profesionala și furnizori, producatori de echipamente cum ar fi: Hilti Romania, Husvarna etc. precizam toti furnizori sunt de top.

Scopul companiei Durachemicals este de a oferi un mediu de lucru sigur prin intermediul Managementului și Instruirii periodice pentru toți angajatii noștri și orice altă persoană expusa de operațiunile noastre din santiere.

Compania noastra asigura in buget substantial, in domeniu sanatati și securitatii in munca, pentru ca luăm în serios problema sănătății și siguranței in munca. Acesta este monitorizat în permanență cu ajutorul consultantului extern pentru SSM.

Pentru fiecare șantier, se realizeaza o procedura, și o evaluare a riscului, vom analiza și nivelurile de decibeli ale mașinilor noastre și vom păstra un control constant al nivelelor de vibrațiii.

Politica noastră privind sănătatea și siguranța este revizuită anual. Am externalizat acest serviciu unei companii specializate in acest domeniu pentru a ne asigura că toate reglementările privind sănătatea și siguranța sunt actualizate în mod regulat. Toate echipamentele noastre sunt verificate și întreținute periodic fie de noi, fie de producător. Fiecare dintre autoutilitarele noastre dispune de toate echipamentele de carotare și de tăiere, frezare, sablare, fixari, chimice, impermeabilizare de ultimă generație, oferind manevrare manuală ușoară. Toate autoutilitarele sunt echipate complet cu echipamente de protectie individuala pentru fiecare angajat.

Cerere oferta personalizata