Carotare si taiere beton armatDurachemicals

Carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire beton HTC, frezare beton HTC, scarificare beton HTC, sablare pardoseala beton HTC Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice.

Parteneri Durachemicals - carotari-beton.ro

Hilti furnizeaza, peste tot in lume, tehnologie de varf pentru profesionistii din domeniul constructiilor. Produsele, sistemele si serviciile Hilti ofera solutii inovatoare cu valoare adaugata remarcabila clientilor din domeniile constructiilor si mentenantei cladirilor. Sediul Hilti Group este in Schaan, Principatul Liechtenstein.

Fondat în 1941, grupul international Hilti s-a dezvoltat pornind de la o mica firma de familie. Din 2000, Martin Hilti Family Trust detine toate actiunile si din ianuarie 2008, toate certificatele de participare la Hilti Corporation.

Hilti partener Durachemicals
SIKA partener Durachemicals

Compania SIKA a fost infiintata in anul 1910. SIKA este lider de piata in domeniul aditivilor pentru betoane, a pardoselilor industriale, sistemelor de membrane pentru acoperisuri, a consolidarilor cu fibre de carbon, dar si a mortarelor speciale.

Ejot Holding GmbH & Co KG, producator si lider mondial pentru elemente si accesorii de fixare in constructii. In plus, suntem parte a Aliantei de fixare Global (GFA), o uniune internationala de specialisti in domeniul tehnologiei de fixare.

EJOT se adreseaza direct specialistilor, antreprenorilor, montatorilor si firmelor de constructii, oferindu-le produse si servicii de cea mai inalta calitate. Astfel, echipa EJOT stabileste contacte directe cu potentialii parteneri, acorda consultanta si servicii in domeniu, participa la targuri specializate, sustine conferinte si seminarii pe teme specifice.

Fabricat în Suedia cu mândrie și precizie.

Pentruder Sisteme de tăiere din beton.

Toate echipamentele Pentruder sunt fabricate în Suedia. Producem piese de precizie în interior, din cele mai bune materiale, în mașini de producție de ultimă generație. Cu peste 35 de ani de experiență în proiectarea echipamentelor de tăiere din beton, știm să construim sisteme de înaltă performanță și durabile.

Caracteristica unică a companiei SHIBUYA este cercetarea internă, proiectarea, producerea și promovarea atât a sculelor cu diamante, cât și a mașinilor de scule cu diamante. Acest sistem integrat a permis companiei să optimizeze îmbunătățirea generală a activităților care duce în plus la specializarea în domeniu și la satisfacerea nevoilor și așteptărilor clienților.

Începând cu anul 1969, am acumulat cunoștințe despre tăierea betonului, barele de oțel, pietrele și alte materiale de construcție pentru a le împărtăși clienților noștri din întreaga lume. Soluții care pot face lucrările clienților să fie mai sigure, mai ușoare, mai rapide și mai bune.
Acum SHIBUYA Mașini de găurit cu miez de diamant și instrumente de diamant sunt utilizate în mai mult de 30 de țări.

Vom continua să actualizăm standardul mondial din industrie.

Shibuya logo - partener Durachemicals

Din 1938, spiritul de inventivitate german, împreună cu cele mai înalte standarde de calitate, a construit elementele de bază pentru dezvoltarea OTTO BAIER și producerea de soluții mature și fiabile pentru profesioniști. Instrumentele noastre Made in Germany stabilesc standarde cu performanța și durabilitatea lor puternică.

Prin Master Builders Solutions, BASF introduce un brand global de solutii chimice avansate pentru constructii. Brandul combina punctele forte ale multor marci si produse BASF existente si reprezinta o experienta de peste 100 de ani in industria constructiilor.

Brandul Master Builders Solutions reuneste intreaga expertiza BASF in crearea de solutii chimice pentru constructii noi si pentru intretinerea, repararea si renovarea structurilor. Master Builders Solutions are la baza experienta castigata in peste un secol de activitate in industria constructiilor.

Portofoliul complex al brandului Master Builders Solutions cuprinde solutii durabile pentru executia, intretinerea, repararea si renovarea structurilor:

 • Aditivi pentru beton
 • Aditivi pentru ciment
 • Solutii pentru constructiile subterane
 • Mortare de subturnare de inalta performanta
 • Solutii de reparare si protectie a betonului
 • Solutii de hidroizolare
 • Materiale de etansare
 • Solutii pentru pardoseli performante
 • Expertiza echipei globale in folosul proiectul dvs.

Know-how-ul si experienta la nivel de comunitate globala a expertilor BASF in constructii formeaza nucleul Master Builders Solutions.

Elementele potrivite din portofoliul de produse se combina pentru a va sprijini in rezolvarea oricaror probleme specifice de constructie.

Colaborarea intre diverse domenii de expertiza si regiuni de activitate, este urmata de extragerea experientei dobandite din nenumarate proiecte de constructii din intreaga lume.

Valorificarea tehnologiilor globale BASF precum si cunostintele aprofundate privind cerintele locale din constructii, sunt menite sa dezvolte inovatii care sa va sustina sa aveti o afacere de succes si sa realizati constructii durabile.

Din 1977 Conica dezvolta, produce si furnizeaza produse de top in intreaga lume, produse extrem de fiabile pentru amenajarea suprafetelor sportive sintetice. Prin intermediul Conica, ofera clientilor sai solutii inovatoare prin sisteme inteligente destinate pistelor de alergare, sali de sport, terenuri sportive interioare/exterioare, locuri de joaca pentru copii, etc.

Durachemicals este o companie specializata in amenajarea pardoselilor sportive, avand in dotare echipamente de ultima generatie. Toate produsele Conica comercializate au avizul federatiilor internationale sportive si intrunesc standardele nationale si internationale de calitate si siguranta.

Compania DEUTSCHE AMPHIBOLIN WERKE von Robert Murjahn GmbH & Co. KG este unul dintre cei mai mari producatori din Europa din domeniul vopselelor si materialelor de finisaj in constructii. DAW Germania este o afacere de familie cu o vechime de peste 110 ani; site-ul de productie CAPAROL din Ober – Ramstadt este una din cele mai moderne si inovative fabrici de productie pentru vopsele profesionale, utilizand tehnologii revolutionare si care protejeaza mediul inconjurator.

Extinderea grupului DAW in Europa si Asia a demarat la inceputul anilor ’50, cand firma a inceput sa selecteze parteneri de incredere care sa distribuie si sa produca local gama standard de produse CAPAROL. Astazi, produsele CAPAROL sunt prezente in peste 29 de tari si sunt recunoscute dupa simbolul elefantului colorat, care a ajuns sa reprezinte esenta calitatii si a traditiei germane. DAW BENTA este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 2001, cand o echipa tanara a inceput primele importuri de vopsele, a reprezentat cu succes compania in piata dar si la targuri renumite si si-a construit un renume datorita seriozitatii echipei, serviciilor profesionale, dar mai ales a produselor de calitate oferite clientilor.

Dezvoltarea si productia in Germania garanteaza o calitate de prima clasa. Datorita productiei in fabrici moderne din Germania putem garanta o calitate superioara produselor destinate pentru pardoseli.

Larex Global Floor – LGF le ofera clienti asistenta tehnica bazata pe experienta, mentenanta profesionala si multa daruire. Impreuna cu arhitectii si designeri continuam sa dezvoltam produse noi, pentru a mentine increderea clientilor in brandul DLW. Sediu in Bietigheim sudul Germaniei 730 specialisti Productie Linoleum din 1882 in Delmenhorst Pardoseli destinate domeniilor: sanatate, educatie, retail, office sau hoteluri, o gama larga de sisteme de pardoseala.

Haro – Germania, este o companie care inca din anul 1866 continua sa dezvolte pardoseli de o calitate superioara. Prin intermediul Haro – companie producatoare de parchet pentru sali de sport, Larex Global Floor – LGF ofera celor interesati o varietate de solutii in materie de parchet pentru activitati sportive.

Haro partener Durachemicals
Romus partener Durachemicals

In peste 47 de ani, Romus® s-a evidentiat in piata si a devenit expert – un partener important al profesionistilor in constructii si renovari. Compania isi dovedeste know-how-ul prin expertize tehnice, capacitatea de a raspunde solicitarilor si inovatie.

A 47-a aniversare a fost decisiva in termeni de dezvoltare economica: capacitatile productiei si logistice s-au dublat. Romus® isi confirma statutul de jucator cheie in piata, capabil sa anticipeze nevoile clientilor si sa adapteze serviciile in functie de cerere.

Din 1857, Bauder a realizat combinatia fericita dintre traditie si inovatie, ceea ce este astazi. Fiind o companie condusa de proprietari noi nu suntem constransi de maximizarea castigului pe termen scurt, ci dorim sa dezvoltam compania noastra in mod constant si pe termen lung, avand pretentia de a dovedi varful de performanta in toate domeniile.

Noi presupunem, ca in ciuda internetului de viitor, oamenii si interactiunea lor devin din ce in ce mai importanti. La fel de important este pentru noi sa ne gandim si actionam pe termen lung. Obiectivul este de a transmite pentru generațiile viitoare un sistem intact ecologic, social si economic.

Blastrac partener Durachemicals

Firma BLASTRAC s.r.l. Romania este reprezentanta unica in Romania a Grupului BLASTRAC, lider mondial in producerea si comercializarea echipamentelor de pregatire a suprafetelor orizontale si verticale din beton, metal, piatra, mozaic, marmura, etc.

De mai bine de 40 de ani JET-Group dezvolta, produce si comercializeaza cupole luminatoare si luminatoare continue. In tot acest timp numarul de angajati si “know-how” – ul au crescut constant. Acum JET-Group are 650 de angajati la sediul central din Hüllhorst, in Kirchzarten, Nuremberg, Voerde si Berlin, cat si in locatiile din Polonia, Anglia, Danemarca, Elvetia si Olanda.

In Germania si Olanda JET-Group este printre liderii de piata, dar deasemenea si pe alte piete Europene numele JET este din ce in ce mai cunoascut. In special pe pietele Est Europene sunt necesare din ce in ce mai mult solutii de lumina naturala.

De mai bine de 40 de ani investim in oameni si tehnologie in locatiile noastre din Westphalia de EST dar si la nivel national si international.

JET partener Durachemicals

Cu o experienta de peste 30 de ani si o dezvoltare rapida, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii globale din industria izolatiilor. Producator al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se pozitioneaza strategic si ofera solutii pentru toate tipurile de aplicatii. Knauf Insulation este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor izolante, cu un portofoliul ce include vata minerala de sticla, vată minerala bazaltica si placi din fibre de lemn (Heraklith).

ROCKWOOL International A/S este lider mondial in izolatii din vata bazaltica, producand si furnizand o gama completa de sisteme de izolatii si solutii pentru toate tipurile de cladiri. Toate solutiile oferite sunt sustenabile si create pentru a proteja oamenii, cladirile si mediul-astazi si maine. prin aceste colaborari compania Larex Global Floor – LGF poate asigura solutii complete premium si foarte durabile.

Diversey Corporation a fost fondată cu aproape 100 de ani în urmă în Chicago și a crescut pentru a deveni lider în industria de curățare și igienă. În 1996, Diversey a fost achiziționat de Unilever. În 2002, afacerea a fost vândută întreprinderii Johnson Wax Professional, devenind JohnsonDiversey. Johnson Wax Professional sa separat în 1997 de societatea-mamă SC Johnson Commercial Markets, pentru a deveni un concurent global. În 2010, JohnsonDiversey a fost cumpărat de compania de investiții private CD & R, când numele său a fost simplificat la Diversey, și a fost adăugat un slogan pentru a comunica viziunea companiei; un viitor mai curat și mai sănătos. Sealed Air a achiziționat Diversey în 2011, creând o nouă divizie a companiei ca Sealed Air Diversey Care. Sub noua proprietate, compania a rămas angajată în viziunea sa, devenind lider mondial în furnizarea de soluții comerciale de curățare, salubritate și igienă. Produsele, sistemele și expertiza companiei au făcut alimente, băuturi și facilități mai sigure în întreaga lume. Astăzi, Diversey atinge viața a 800 de milioane de lucrători direct sau indirect.

La sfârșitul anului 2016, compania Sealed Air a anunțat planurile de a diviza divizia Diversey Care împreună cu departamentul de igienă și curățare a alimentelor din cadrul diviziei Food Care pentru a crea o nouă companie. Diversey se pregătește să se transforme în sine și în industrie, schimbând modul în care industria de curățenie creează valoare investind în cercetare și soluții inovatoare. Pe măsură ce compania noastră devine independentă pentru a doua oară în istoria noastră de 90 de ani, suntem mai puternici, mai inteligenți și mai agili, pentru a crea un viitor mai curat și mai sigur de curățenie.

Inca de la infiintare, la inceputul anilor 30, compania Murexin AG a devenit cunoscuta pentru calitatea produselor fabricate. In domeniul protectiilor pentru constructii si al materialelor chimice pentru constructii Murexin a dezvoltat solutii si produse inovatoare durabile. In anul 1995 Murexin a fuzionat cu firma Furtenbach, in acel moment Murexin fiind membra a Schmid Industrie Holding. In acelasi timp Murexin a integrat in cadrul companiei si Firma Durlin, extinzandu-si astfel paleta de produse cu doua noi game de produse, vopseluri si lacuri si profilandu-se astfel ca fiind un furnizor complet. In ultimii ani au fost inaugurate noi laboratoare si filiale, ce reprezinta baza dezvoltarii viitoare si a continuarii succesului companiei, orientata catre viitor.

Altro partener Durachemicals

Altro a fost în fruntea inovării de aproape 100 de ani. Astăzi, colaborând îndeaproape cu arhitecți, clienți finali, ingineri, proiectanți și contractori din întreaga lume, înțelegerea și expertiza noastră le ajută să transforme spațiile de zi cu zi în medii care pot îmbunătăți bunăstarea tuturor celor care le folosesc.

Si prin transformarea constantă a gândirii în soluții practice, în lumea reală – care mențin cele mai înalte standarde de siguranță și durabilitate – Altro au devenit sinonime cu calitatea.

Ca o afacere înființată în familie, avem un puternic simț al ceea ce prețuim și un mod de gândire inspirat de The Bauhaus – un echilibru al funcției de calitate, formă și design – care pune nevoile oamenilor în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem. Este o abordare centrată pe om pentru proiectarea pentru cerințele vieții din secolul 21.

Este o istorie care înseamnă că prețuim îndrăzneț, curajos și nou. Datorită concentrării asupra modului în care diferitele sectoare pe care le deservim au nevoie de spații pentru a le îndeplini, de apelul la materiale mai durabile din punct de vedere al mediului, Altro este constant provocator pentru ceea ce este posibil și căutând noi modalități de a ne inspira clienții și de a răspunde celor mai mari provocări.

Cu birouri în întreaga Europă, America, Asia Pacific și Orientul Mijlociu, rămânem angajați să dezvoltăm soluții care să reziste testului timpului.

Combinăm cele mai bune în stilul contemporan cu funcționalitatea necesară pentru a îmbunătăți modul în care trăim și lucrăm cu toții, oriunde în lume, care ar putea fi.
Suntem Altro.

Pentru Tarkett, Sustenabilitatea Corporativă este coloana vertebrală a creșterii noastre.

Acesta se află în centrul a tot ceea ce facem, deoarece acesta oferă modelul optim pentru succesul pe termen lung al unei companii. Acesta încurajează gândirea creativă și inițiativa antreprenorială, care sunt esențiale pentru a prelua puterea pe acest sector de industrie, în modul în care ne servim clienții și în modul în care lucrăm împreună ca o organizație.

Sustenabilitatea Corporativă impune atingerea unui echilibru pe termen lung între persoane, planetă și profit. Pentru a ne pregăti pentru provocările de mâine și a contribui la construirea unei economii circulare şi responsabile, ne-am stabilit obiective de durabilitate care să acopere cele trei dimensiuni ale priorităților de mediu, sociale și de guvernanță în afaceri. Drumul nostru pe calea sustenabilităţii corporative este integrat pe deplin în creșterea noastră și în strategia noastră pe termen lung, definind etape cheie şi obiective de îmbunătățire continuă. Strategia noastră de Sustenabilitate Corporativă este construită pe următorii trei piloni:

 • Responsabilitate faţă de mediul înconjurător
 • Responsabilitate socială
 • Guvernanţă corporativă
Tarkett partener Durachemicals
Gerflor partener Durachemicals

Gerflor a adunat cea mai cuprinzătoare gamă de finisaje interioare, incluzând acoperirea pereților, pliere, adezivi, unelte, protecții de perete SPM și balustrade. O oportunitate fantastică pentru clienții noștri de a avea o ofertă combinată și completă atât pentru podea, cât și pentru pereți. Toate de la un furnizor de încredere și recunoscut, reducând timpul și efortul clienților în procesul de achiziție.

Forbo este un producător de frunte pentru acoperirea podelelor, adezivi pentru construcții și construcții, precum și soluții de transmisie de putere și benzi transportoare.

Uzin Utz – Peste 100 de ani de know-how pentru sol
Fiabilitatea, aprecierea, internaționalitatea, echilibrul, perspectiva și dinamica sunt valorile orientative ale Grupului Uzin Utz. Bazându-se pe acestea, dezvoltarea cu succes a producătorului regional de adeziv, fondată în 1911, a devenit furnizorul de sisteme de podea la nivel global.

Viitorul în vizor
Cu managementul durabil al companiei, caracterizat de responsabilitatea față de angajați, clienți și mediu, dorim să continuăm să asigurăm succesul pe termen lung al companiei noastre. În acest sens, aspirăm la îmbunătățirea continuă a performanței noastre în materie de durabilitate și la dezvoltarea și perfecționarea în continuare a strategiei noastre. Ne concentrăm asupra produselor cu emisii scăzute și ecologice, cu game de produse durabile. Raportul privind durabilitatea, care a fost publicat pentru prima dată în 2015, documentează politica durabilă consistentă și filozofia consecventă a companiei noastre cu toate activitățile și proiectele importante. Utilizarea materiilor prime naturale, precum și o dezvoltare a produselor cu o economie de resurse și durabile sunt o chestiune de curs pentru noi.

Competența solului concentrat
Cu o înaltă competență tehnologică, oferim know-how cuprinzător pentru o nouă punere în valoare, renovare și menținerea valorii tuturor tipurilor de acoperiri de podea, fie pentru parchet, plăci ceramice sau piatră naturală. Ne purtăm rolul de pionierat cu mândrie și responsabilitate și ne considerăm motorul de inovare al industriei. Marcile UZIN, Wolff, Pallmann, Arturo, codex si RZ reprezinta gama larga de servicii oferite de Grupul Uzin Utz si tehnologia de ultima generatie referitoare la podele. Cele mai multe dintre produsele noastre provin din dezvoltarea și producția proprie.

Prezența internațională
Ca principal furnizor de produse chimice pentru construcții, Grupul Uzin Utz este reprezentat în 48 de țări din întreaga lume, inclusiv 19 în propriile companii de producție și companii de vânzări. În scopul extinderii atât a poziției noastre puternice pe piața internă a Germaniei, cât și a prezenței noastre internaționale, vom continua să stimuleze inovația și să folosim know-how-ul nostru tehnic ca un pool de cunoștințe. În acest sens, ne vedem ca parte a lanțului valoric și suntem implicați în diferite rețele în transferul de cunoștințe și experiență între industrie și meserii. Vrem să creăm valoare adăugată pentru oameni, mediu și societate, reunind cu succes toți cei implicați în construcții, creând sinergii și promovând dezvoltarea durabilă.

Reducem greutatea liniilor de electricitate, astfel incat acestea sa poata transporta mai multa putere electrica catre mai multi oameni. Ajutam producatorii sa consume mai putin, in timp ce produc mai mult. Automatizam datele medicale, astfel incat informatiile potrivite sa ajunga la oamenii potriviti. La nivel global, 3M inspira inovatie si progres, in timp ce contribuie la adevarata dezvoltare globala sustenabila, prin solutiile de protectie a mediului, responsabilitatea corporativa si sociala, alaturi de progresul economic. Noi aplicam stiinta si inovatia pentru a crea un impact real in viata fiecarei persoane din lume.

3M Logo partener Durachemicals