Carotare si taiere beton armatDurachemicals

[searchwp_modal_search_form engine="my_searchwp_engine" template="My Custom Template" text="Cauta" type="button"]
Servicii complete de carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire, frezare, scarificare, sablare pardoseala beton Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice.

Aspiratoare colectoare de praf

Colectorii de praf Blastrac reduc praful și particulele din aer pentru a oferi un mediu de lucru mai curat, pentru a face atmosfera de preparare a suprafeței mai plăcută și pentru a îmbunătăți siguranța. O gamă de viduri este disponibilă pentru uneltele de mână, precum și pentru echipamentele de pregătire a suprafeței de acționare a Blastrac și pentru fațada frontală. Aceste vacune sunt adaptate pentru sistem pentru a oferi performanțe și creșterea productivității locului de muncă.

Colectoarele de praf Blastrac sunt proiectate special pentru rigorile utilizării comerciale / contractante, cu motoare puternice pentru un flux de aer crescut, filtre grele și componente care sunt protejate de praf și resturi pentru o viață mai lungă. Particulele și praful create în timpul lucrărilor de pregătire și reparare a suprafeței pot fi periculoase, iar colectoarele de praf Blastrac colectează eficient și conțin acești contaminanți. Sunt adăugate caracteristici cu coșuri de praf ușor demontabile și transportabile. Un mediu de lucru mai curat este mai sigur și asigură o productivitate crescută atât a operatorilor, cât și a altor lucrători din aceeași zonă.

CARACTERISTICI PENTRU ASPIRATOR COLECTOR BLASTRAC:

  • proiecte pentru uz comercial / contractant
  • sisteme potrivite pentru eficiență optimă
  • motoare puternice pentru creșterea debitului de aer
  • filtre înlocuibile, grele
  • componente protejate de praf și resturi pentru o viață mai lungă

Cu linia noastră de viduri grele, puteți experimenta o productivitate îmbunătățită și o performanță optimă de la echipamentele și instrumentele de pregătire a suprafeței Blastrac, menținând totodată un mediu de muncă mai sănătos.

carotari beton video play

Pentru mai multe detalii accesati Video prezentare Blastrac

Scarificare pardoseala

Masinile de scarificare sunt instrumente versatile de pregătire a suprafeței utilizate pentru suprafețe din beton, asfalt și chiar oțel.

Sablare cu alice

Sablarea cu alice este avantajoasa ca si pret si reprezinta o metoda ecologica de pregatire a suprafetelor de beton si otel.

Slefuire pardoseala

Masina de slefuire cu diamante foloseste discuri rotative orizontale pentru a nivela, netezi sau curata o suprafata de beton.

Aspiratoare de praf

Aspiratoarele de praf reduc praful și particulele din aer pentru a oferi un mediu de lucru mai curat, ceea ce face pregătirea suprafeței mai sigură.

Cerere oferta personalizata