Carotare si taiere beton armatDurachemicals

[searchwp_modal_search_form engine="my_searchwp_engine" template="My Custom Template" text="Cauta" type="button"]
Servicii complete de carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire, frezare, scarificare, sablare pardoseala beton Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice.

Slefuire suprafata

Polizoarele de diamant folosesc discuri rotative orizontale pentru a nivela, netezi sau curăța o suprafață de beton. Pe râșniță este montată o roată cu vârf de diamant sau alt tip de roată abrazivă. Masina de slefuit poate avea o singură sau mai multe capete, de obicei până la 3. Polizoare planetare sunt potrivite pentru betonul foarte lustruit. Masina de slefuit sau lustrele cuplate cu vidul adecvat ofera un mediu de lucru practic fara praf si confortabil.

Folosiți polizoare Blastrac pentru:

– îndepărtați acoperirile sau reziduurile de adeziv

– plăci de beton netede sau aplatizate – inclusiv îmbinări de expansiune ondulate

– eliminați imperfecțiunile de suprafață

– beton preparat pentru uz decorativ

În funcție de tipul de roată abrazivă folosită pe râșniță, aceasta poate fi folosită pentru pregătirea ușoară a suprafeței, utilă în special la aplicarea acoperirilor subțiri sau poate îndepărta rapid mastici, epoxi, uretan, vopsea și acoperiri groase. Tipuri speciale de polizoare cu mai multe capete pot fi echipate cu feliere cu vârf de carbură pentru a tăia rapid adezivii grei, încorporați, acoperiri elastomerice, membrane impermeabile și multe altele.

Pentru aplicații din beton decorativ, folosiți mașinile de rectificat diamant pentru a lustrui betonul până la o strălucire ridicată sau pentru a restabili plăci vechi pentru finisaje arhitecturale, cum ar fi colorarea sau densificarea.

Durachemicals slefuire pardoseala
Durachemicals slefuire pardoseala
Durachemicals sablare alice-pardoseala
Durachemicals sablare alice-pardoseala
Durachemicals scarificare pardoseala
Durachemicals scarificare pardoseala
carotari beton video play

Pentru mai multe detalii accesati Video prezentare Blastrac

Scarificare pardoseala

Masinile de scarificare sunt instrumente versatile de pregătire a suprafeței utilizate pentru suprafețe din beton, asfalt și chiar oțel.

Sablare cu alice

Sablarea cu alice este avantajoasa ca si pret si reprezinta o metoda ecologica de pregatire a suprafetelor de beton si otel.

Slefuire pardoseala

Masina de slefuire cu diamante foloseste discuri rotative orizontale pentru a nivela, netezi sau curata o suprafata de beton.

Aspiratoare de praf

Aspiratoarele de praf reduc praful și particulele din aer pentru a oferi un mediu de lucru mai curat, ceea ce face pregătirea suprafeței mai sigură.

Cerere oferta personalizata