Carotare si taiere beton armatDurachemicals

[searchwp_modal_search_form engine="my_searchwp_engine" template="My Custom Template" text="Cauta" type="button"]
Servicii complete de carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire, frezare, scarificare, sablare pardoseala beton Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice.

Sablare cu alice

Mașinile de sablare Blastrac cu circuit închis aruncă o mare cantitate de materiale abrazive din oțel prin forța centrifugă pe suprafață. După ce abrazivul din oțel atinge suprafața, blasterul reciclează materialele. Praful și contaminanții sunt îndepărtați de un separator de spălare a aerului și sunt îndepărtați la un colector de praf dedicat Blastrac. Acest lucru face ca procesul să fie aproape fără praf în funcționare.

Sablarea cu bile de oțel este cea mai ecologică metodă de sablare abrazivă existentă, deoarece nu se utilizează produse chimice și nu există risipa de apă potabilă valoroasă. Videoclipul de mai jos arată perfect procesul de sablare.

UNDE SE POATE UTILIZA?


Pentru a curăța și pregăti suprafețele | cum ar fi oțelul, betonul și asfaltul.
Pentru a elimina straturile superioare | ca vopseaua și epoxidicul.
Pentru a elimina marcajele și cauciucul | de la autostrăzi, piste, podele industriale și multe altele.
Pentru a îmbunătăți rezistența la alunecare | pe suprafețe precum trotuare, trasee pentru biciclete, drumuri și piste.
Pentru a genera efecte optice și estetice | pe suprafețe precum drumuri, autostrăzi și piste.

Sablarea cu alice este una dintre metodele vechi folosite anterior pentru a nivela un pardoseala și a pregăti o pardoseala de beton pentru un tratament suplimentar. O problemă obișnuită în ceea ce privește sablarea cu alice este aceea că acoperirea de pe pardoseala este prea groasă. Sablarea cu alice poate îndepărta doar șapă de 2-3 mm sau rasină epoxidică de 1 mm. În plus, căldura produsă prin sablare poate face acoperirea lipicioasă.

Sablarea cu alice lasă o suprafață netratată de 7-9 mm la perete, o suprafață care trebuie apoi tratată într-un alt mod.

Ce este sablarea cu alice?

Sablarea cu alice înseamnă că o mașină proiectează un număr mare de bile mici de oțel spre suprafața pardoselei și în acest fel zdrobesc suprafața. Majoritatea acestor bile sunt apoi trase înapoi în mașină pentru a fi folosite din nou. Cu toate acestea, unele mingi de obicei alunecă din sistem și pot deteriora mediul înconjurător. Exploatarea prin împușcare dăunează și suprafeței rămase, făcând imposibilă obținerea unei suprafețe complet plane și nivelate. În schimb, este necesar un compus auto-nivelator sau ca podeaua să fie slefuita.

Durachemicals slefuire pardoseala
Durachemicals slefuire pardoseala
Durachemicals sablare alice-pardoseala
Durachemicals sablare alice-pardoseala
Durachemicals scarificare pardoseala
Durachemicals scarificare pardoseala
carotari beton video play

Pentru mai multe detalii accesati Video prezentare Blastrac

Scarificare pardoseala

Masinile de scarificare sunt instrumente versatile de pregătire a suprafeței utilizate pentru suprafețe din beton, asfalt și chiar oțel.

Sablare cu alice

Sablarea cu alice este avantajoasa ca si pret si reprezinta o metoda ecologica de pregatire a suprafetelor de beton si otel.

Slefuire pardoseala

Masina de slefuire cu diamante foloseste discuri rotative orizontale pentru a nivela, netezi sau curata o suprafata de beton.

Aspiratoare de praf

Aspiratoarele de praf reduc praful și particulele din aer pentru a oferi un mediu de lucru mai curat, ceea ce face pregătirea suprafeței mai sigură.

Cerere oferta personalizata