Carotare si taiere beton armatDurachemicals

[searchwp_modal_search_form engine="my_searchwp_engine" template="My Custom Template" text="Cauta" type="button"]
Servicii complete de carotare beton, perforari beton si taiere beton armat, gauri tehnologice, slefuire, frezare, scarificare, sablare pardoseala beton Impermeabilizare beton rezervoare, piscine, spatii tehnice.

Scarificare pardoseala

Scarificatoarele sunt instrumente de pregătire a suprafeței versatile, fără praf, utilizate pentru suprafețe din beton, asfalt și chiar oțel. Scarificatoarele folosesc freze cu vârf de oțel sau carbură, în diferite forme, în funcție de aplicare, care sunt încărcate pe arbori așezați în jurul perimetrului unui tambur cilindric. Pe măsură ce tamburul se rotește, tăietorii impactează suprafața cu viteză mare, fracturând acoperirea și / sau contaminanții și degradând suprafața betonului.

Folosiți scarificatoare pentru a repara problemele comune ale plăcilor, precum:

– articulații ondulate sau pete înalte

– urme de mistrie sau dale inegale,

– plăci arse din cauza suprasolicitării

– pagube din cauza vremii

Ele îndepărtează uleiul, contaminanții, liniile de trafic, acoperirile epoxidice sau vopseaua. Sunt potrivite pentru netezirea suprafețelor inegale și a pericolelor de deplasare sau pentru tăierea canelurilor de siguranță în rampele, pasarelele și docurile de încărcare.

Scarificarea înlocuiește sablarea cu alice


În ziua de azi, sablarea cu alice este în mare parte înlocuită de scarificare, în multe țări și în următorii ani credem că scarificarea va înlocui de sablarea cu alice peste tot in lume.

Timp de aproape 50 de ani, mașinile de scarificare și sablare cu alice au arătat și au funcționat la fel. Pentru cei care încă cred că aceste metode sunt cel mai inteligent mod de prelucrare a pardoselei, este timpul să se gândească din nou.

Dezvoltarea utilajelor și instrumentelor HTC înseamnă că nu mai există niciun motiv pentru a continua să folosiți metode și echipamente de modă veche.

Utilizatorii echipamentelor HTC din întreaga lume care au ținut pasul cu evoluțiile economisesc atât timp, cât și bani atunci când încep să folosească echipamente moderne – iar HTC este liderul acestei tendințe.

Scarificare
– Lucrează pe toate suprafețele
– Multe domenii de utilizare
– Pe o suprafață plană poate fi întotdeauna realizată
– Aproape de margini
Beneficii Nivel redus de zgomot și praf mic

Epuizare / lovitură
– Imposibil să obțineți o suprafață plană. După aceea, este necesar un compus de scarificare sau auto-nivelare
– Lasă linii care adesea pot fi văzute sub acoperire
– Materiale de acoperire suplimentare sunt necesare
– Suprafață netratată la 70-90 mm de perete
– Multe praf, vibrații și zgomot
– Puține zone de utilizare

Durachemicals slefuire pardoseala
Durachemicals slefuire pardoseala
Durachemicals sablare alice-pardoseala
Durachemicals sablare alice-pardoseala
Durachemicals scarificare pardoseala
Durachemicals scarificare pardoseala
carotari beton video play

Pentru mai multe detalii accesati Video prezentare Blastrac

Scarificare pardoseala

Masinile de scarificare sunt instrumente versatile de pregătire a suprafeței utilizate pentru suprafețe din beton, asfalt și chiar oțel.

Sablare cu alice

Sablarea cu alice este avantajoasa ca si pret si reprezinta o metoda ecologica de pregatire a suprafetelor de beton si otel.

Slefuire pardoseala

Masina de slefuire cu diamante foloseste discuri rotative orizontale pentru a nivela, netezi sau curata o suprafata de beton.

Aspiratoare de praf

Aspiratoarele de praf reduc praful și particulele din aer pentru a oferi un mediu de lucru mai curat, ceea ce face pregătirea suprafeței mai sigură.

Cerere oferta personalizata